Tuesday, March 31, 2009

28th March 2009 - Bridal Make up for Reen




Ha hari ni penat giler aku dibuatnye dahle kene make up pengantin lepas tu kene make up jugak pengapit, sedara n kakak pengantin. Lepas aku wat test make up kat shah alam terus aku berkejar ke Intekma sebab pengantin kat sana aku sampai sharp pukul 5.00 petang. Lepas make up pengantin, time aku make up pengapit mak mertua pengantin suh aku touch up pengantin pulak terpaksa lah aku berlalri plak ke dewan SUK sebab pengantin dah sampai sana... kelam - kabut jugak le aku dibuat nye. Tapi sempat le habiskan make up pengapit n sepupu pengantin tue.

Ni lah gambar pengantin masa aku tgh make up tu...






Nie gambar pengapit pengantin yang aku make up kan



Yang bawah ni kakak pengantin yang dah aku make up kan

28th March 2009 - Test Make up for Tunang

Event: Test Makeup
Location: Shah Alam
Make up done by Fiza



Below is a picture taken by my customer and she email me this picture... thanks to Nad...

Monday, March 30, 2009

28th March 2009 - Dinner Make up for Ad

Event: Makeup for Dinner
Location: Dewan SUK Shah Alam
Makeup done by Fiza


Saturday, March 7, 2009

Outdoor Make up for Reen's



























This is test makeup for Reen's accidently. Before and after makeup



















This is half of process make over........ Even the hair is not ready yet but she still looking good in the picture.




















This is the result for the Make Over....