Monday, July 27, 2009

25th July 2009

Citer pasal minggu ni aku make up Aina kat Bukit Antarabangsa. Dia make up nikah je sebab reception dia minggu depan di Sarawak... insyaallah kalo ada rezeki dia wat reception kat sini buleh la dia panggil aku make up hehhe... perasan plak aku ni... Dia tak bagi aku letak gambar sebelum dia sebab dia malu katanya... anyway aku tetap hormati kehendak client... kalo dia tak bagi aku tak letak... so enjoy ar tgk make up aina ni...



Monday, July 20, 2009

19th July 2009

Hari ni aku ada dua wedding lepas make up kat Taman Melawati aku g Putrajaya pulak... Citer pasal Suhaily ni dah 3 kali dia wat wedding heheheh sume amik aku make up dia kehulu kehilir jugak le dia bawak aku... Nie last sekali aku make up dia.. tapi majlis dia nampak grand la kat Putrajaya nie sebab aku secara tak langsung jadi wedding planner dia.. Malam sebelum sanding sampai pukul 2 gak le aku dgn dia bincang dgn dia pasal majlis dia.... apapun berjalan lancar gak le majlis alhamdullillah la...


19th July 2009

Hari ni pukul 8.30 pagi aku make up Aisyah kat rumah dia Tamat Melawati.. Dia ada majlis bertandang kat rumah lelaki hari ni.. 26hb nie pun dia ada lagi majlis reception kat Westin Hotel aku gak yang make up dia nanti.. So korang tgk la gambar dia nie...


Tuesday, July 14, 2009

12th July 2009

Hari ni aku make up Hidayah... make up tuk tunang je... kat Wangsa Maju... spoting giler mak dia syok lepak umah dia tergelak - gelak... Mak dia siap puji anak aku cantik hahahha.. tapi Hidayah ni siap mesej aku cakap aku teror.. jumpe lagi next year bile dia nak kawin heheh... alhamdullillah semoga murah rezeki aku.. thanks dayah...


11th July 2009

Mesti korang tertunggu -tunggu nak tengok aku upload gamabr terbaru.. di sebabkan kesibukan aku ni tak sempat aku nak upload minggu ni tapi tak pe... ni aku aku upload terbaru Suhaily majlis bertandang di Slim River.. cantik kan.. hehhe .. tak malu gak aku puji diri sendiri... tapi mmg aku puas hati make up dia kali ni... nampak cun giler Suhaily ni ..Sue.. jgn kembang lepas baca ni ek... enjoy k... muke sebelum tu masa kat Johor tapi aku letak le jugak..


Monday, July 6, 2009

4 & 5th July 2009

Time ni aku make up Suhaily kat Johor,Parit Raja... jauh jugak la aku berjalan minggu ni hehehe...Tapi di sebabkan minat kan kuturut kan jugak le.... Sebenarnya dia ada kazen mak andam tapi sebab dia minat make up aku dia pun tutup mata la amik aku walaupun kene bayar transportation charges....anyway... sonok gak la..walaupun jauh merantau... hahaha....