Monday, August 3, 2009

1st August 2009

Make up dinner untuk Alia ni aku wat awal sebab dia ahli comittee so dia nak make up awal dalam pukul 3.00 ptg aku dah make up dia.. Citer pasal dia actually aku nak cancel kan kalau tak sebab aku nak balik kg tapi...kesian dia dah book aku awal2 lagi so aku sms dia nak cepatkan dia nye hepi sebab aku tak cancel kan dia kata dah nak nangis kalo aku cancel hari tuh... hehhe enjoy la tgk alia nye make up ek...