Wednesday, October 7, 2015

Wedding Anis @ Kota Damansara


Harini citer pasal Anis. Pakej yg di ambil Anis sepasang Songket baru bewarna Beige, Pelamin bawah conopy berconceptkan simple and elegant. Walkway, arch dan pintu gerbang, serta persalinan malam berinai yang bewarna unggu gelap. Semua accessories pakaian dan makeup collection Classic Bridal.

Pelamin design adalah request dari Anis sendiri dan baju yg di pakai ada lah baju tempaham baru. Sekiranya bakal pengantin ingin menempah baju kahwin atau nikah buleh hubungi saya segera..


 


Tuesday, September 29, 2015

Makeup for Reception for Ain @ Semenyih

Rasanye macam dah lama x berborak mengenai makeup ni selepas saya melahirkan... ok kali ni kiter citer pasal ain ni yer... Dia buat majlis yg simple je pakej yang dia ambil fotogrpher, pelamin dan makeup. Baju ni kalo sesapa yg berminat buleh tempah sebab ini baju dia sendiri.

Service: Makeup, Pelamin dan Fotographer
Lokasi: Semenyih
MUA: Fiza (owner)
Dia ada juga tempah bunga tangan artifical yang di tempah khas untuk majlis sanding nye. So enjoy picture sekitar majlis ain ye...





Tuesday, January 27, 2015

Masliyana Makeup @ Dress

Wedding for 24 @ 25th January 2015. Makeup for reception and akad. Dress collection by Classic Bridal color hemlock for recep and light yellow for Akad.

For rent this baju please do call me..

Thursday, January 22, 2015

Makeup and Wedding Dress by Classic Bridal

Macam dah lama x update blog ni kan since.lst year being so busy dengan benda lain..  Oklah since aku dah plan nak bergiat balik dalam penulisan blog ni so jom kite citer pasal makeup aku dulu lah. Nie one of collegue masa sekolah. Nie adik dia kawin dia amik full package kecuali catering dan fotographer. Vaju nikah dan baju sanding yg dia tempah ni semua dr Classic Bridal. Dia nak kan makeup yg simple but looks like princess. So aku makeup la ikut ke hendak dia. So jom kite tengok baju sanding dan baju nikah yang dia tempah dr butik aku.