Monday, June 15, 2009

Bridal Make up for Fazlin

14hb June 2009 - Fazlin ni aku make up untuk majlis bertandang dia... kat Seremban tapi aku make up dia kat umah dia kat Damansara Perdana. Em... citer pasal dia hari Khamis 4 hari sebelum nak make up tu baru dia cari aku... last minit gak le... hehhee.. tapi nasib bek aku ni takde schedule lain... tapi syok gak dia puas hati dgn make up aku...

Sebelum...


Make up for Reception

13hb June 2009 - Yang ni aku make up Siti and adik Ipar dia nama Zie untuk reception wedding brother in law dia. Brother in law dia ni actually budak ofis aku..kebetulan jer.... Siti ni contact aku dan mintak make up service aku...



Nie muke Zie sebelum dan selepas