Monday, December 14, 2009

13th December 2009

Client yang ni plak nama dia Hasliza. Dia ambik pakej pelamin, makeup dan baju sanding. Sangat - sangat la simple orangnya dan baik plak tue... Family dia pun ok.. mak dia chinese maksud nya muallaf.. hehhe... kebetulan time dia sanding dia jek yang aku make up so sempat la datang tengok pelamin dan make up cantik - cantik.. nasib baik dia puas hati dengan make up aku..


Pelamin yang dia request dari aku...

12th December 2009

Haslinda customer aku kat wangsa maju.. dia pernah wat dinner make up and test make up kat aku... kali ni dia nikah sebab sanding dia aku tak dapat nak make up dia pasal aku nyer schedule tight sangat.. so nikah je yang aku buleh.. lega sebab dia puas hati dengan make up aku walaupun time tue aku taj berapa dalam keadaan mood yang tak elok.. hehhe...


12th December 2009

Yang nie pulak make up outdoor. Dia nak jadi pengapit so aku datang make up kan dia kat umah pengantin kawan dia... Lupe plak aku tah sapa nama dia hehhe sebab time tue ada 3 orang yang aku makeup so tak dan rasanya nak tangkap gambo sume orang so aku tangkap pengapit je le...

10th December 2009

Client kali ni nak wat test make up.. nama dia Asfarina dia nak kawin 26hb nie.. so dia datang la wat test make up dengan aku.. so enjoy dan nantikan make up reception dia 26th December nie..