Monday, December 28, 2009

26th Dec 2009 @Asfarina

Event: Reception
Location: Bukit Antarabangsa
Makeup done by Fiza


26th December 2009

Event: Reception
Location: Cheras
Makeup done by Fiza


Tuesday, December 22, 2009

19th December 2009

Event: Solemnization
Location: Putrajaya
Makeup done by Fiza


18th & 19th December 2009

Azian customer aku kat Cheras. Dia amik pakej make up nikah, make up sanding dan baju sanding frech lace. Baju ni actulally design dia dan kain french lace yang dia nak. Gabungan silver + pink aku rasa cukup menarik.. sweet je kaler yang dia pilih... dia nak semua yang simple. Baju putih make up masa nikah dan yang silver koleksi baju dan make up aku..

Monday, December 21, 2009

19th & 20th December 2009

This time the story of my customer sister Shahidah Suhaily .. He created the council in Parit Raja Johor Bahru .. I'm just an interpreter for the ceremony he Andam he Parit Raja nie kat ... Citer made me want to depart from KL at 1ptg caused Jem gler kat street value of almost 6 hours I duk kat kete .... continue to make up tired gler kat pengatin sampai2 Umah her last start because he Isyak prayers ceremony .... The next day I make up his close ... but I did not wait long article I kene pegi rush back my husband kg kat Melaka ... angah cousins after all this mom so she Andam johor Set It is a lot of brides I nie ...




Monday, December 14, 2009

13th December 2009

Client yang ni plak nama dia Hasliza. Dia ambik pakej pelamin, makeup dan baju sanding. Sangat - sangat la simple orangnya dan baik plak tue... Family dia pun ok.. mak dia chinese maksud nya muallaf.. hehhe... kebetulan time dia sanding dia jek yang aku make up so sempat la datang tengok pelamin dan make up cantik - cantik.. nasib baik dia puas hati dengan make up aku..


Pelamin yang dia request dari aku...

12th December 2009

Haslinda customer aku kat wangsa maju.. dia pernah wat dinner make up and test make up kat aku... kali ni dia nikah sebab sanding dia aku tak dapat nak make up dia pasal aku nyer schedule tight sangat.. so nikah je yang aku buleh.. lega sebab dia puas hati dengan make up aku walaupun time tue aku taj berapa dalam keadaan mood yang tak elok.. hehhe...


12th December 2009

Yang nie pulak make up outdoor. Dia nak jadi pengapit so aku datang make up kan dia kat umah pengantin kawan dia... Lupe plak aku tah sapa nama dia hehhe sebab time tue ada 3 orang yang aku makeup so tak dan rasanya nak tangkap gambo sume orang so aku tangkap pengapit je le...

10th December 2009

Client kali ni nak wat test make up.. nama dia Asfarina dia nak kawin 26hb nie.. so dia datang la wat test make up dengan aku.. so enjoy dan nantikan make up reception dia 26th December nie..

Wednesday, December 9, 2009

06th December 2009

Yang ni nama dia Jue.. dia kawin dengan kakak dia Shana. Pelamin yang sepasang tue... dalam kelam - kabut tue aku lupe nak amik gambar sebelum tapi nasib baik cameraman ada tangkap gambar sebelum by the way cantik tak koleksi baju aku yang dia pakai...



Monday, December 7, 2009

06th December 2009

Yang ni pulak nama dia Iza dia ada majlis nikah di Pandan Indah. Majlis dia start lepas Asar aku sampai rumah dia dalam pukul 3.00 tak sampai sejam aku dah siap make up dia maybe sebab muke dia senang untuk di touch up hahhaha... anyway Iza.. selamat pengantin baru....

06th December 2009

Heheh mesti korang pelik kan bape job aku wat hari ni... actually aku ada 5 job yang berlainan, awal2 pagi aku dah kuar, nak buat cam ne nilah mata pencarian aku kan.. orang dah request terpaksalah aku laksanakan tanggujawab aku kan... walaupun tak sempurna alhamdullillah aku sempat habis kan kerja aku seperti yang di jadualkan. Kali ni make up tunang untuk Shira... hhehe adik ku sayang sorang nie... dia sangat2 la baik hati orangnya....tak cerewet dan simple orangnya... Semua terpulang pada aku macam mana nak wat baju dia, pilih baju dia, dan make up dia.. asalkan cantik katanya.. nanti aku update untuk pelamin yang dia ambik kat aku yer... Pakej yang dia amik make up + Foto + baju + pelamin

Pelamin Tunang yang dia request ...

06th December 2009

Juwita nie pulak make up untuk fotoshoot pre - wedding dia . Cantik orang nya tapi agak susah jugak nak make up dia ni sebab muka dia nie kalau make up nampak keras sgt sampai aku terpaksa padan eyeshadow yang aku gune kali pertma masa make up dia nampak x cantik. Tapi at last dia suke make up aku .. hehhe tak sempat aku nak ambil gambar sebelum. Sebab aku rush untuk pengantin aku lepas make up dia