Tuesday, March 2, 2010

28th Feb 2010 @ Has

Has customer yang tinggal di Sri Gombak, KL. Actually aku dapat customer dari link Photographer aku.. Has ni request nak makeup simple and natural katanya tak nak tebal dan simple... so aku pun gunakan kepakaran aku yang ada hehhehe untuk makeup Has nie dan inilah hasilnya yer...



28th Feb 2010 @ Saadah

Yang ni customer dari satu butik yang mintak aku makeup sanding di AU2, Taman Keramat. Yang ni saya gunakan kaler gold dan soket hitam seperti biasa... So enjoy the makeup yer...




27th Feb 2010 @ Shikin

Yang ni keesokan hari nya Shikin bersanding di Tasoh Lake Resort berdekatan dengan rumah dia di Alor Sena. Untuk sanding aku gunakan kaler hitam dan Biru untuk smokey eyes...



26th Feb 2010 @ Shikin

Shikin adik kepada kawan aku Ed.. Kali ni aku makeup ke Perlis jauh perjalanan aku kan... huhuh nasib baik la ada En. Suami yang menemani aku kesana... Ok untuk kali ni aku makeup nikah yang diaadakan di Alor Sena, Kangar Perlis. Untuk makeup dia aku gunakan smokey eyes silver gelap... Blusher seperti biasa bronze, lipstik kaler natural.... bunga tangan dia digubah oleh aku on the spot.....