Monday, July 20, 2009

19th July 2009

Hari ni aku ada dua wedding lepas make up kat Taman Melawati aku g Putrajaya pulak... Citer pasal Suhaily ni dah 3 kali dia wat wedding heheheh sume amik aku make up dia kehulu kehilir jugak le dia bawak aku... Nie last sekali aku make up dia.. tapi majlis dia nampak grand la kat Putrajaya nie sebab aku secara tak langsung jadi wedding planner dia.. Malam sebelum sanding sampai pukul 2 gak le aku dgn dia bincang dgn dia pasal majlis dia.... apapun berjalan lancar gak le majlis alhamdullillah la...