Monday, November 30, 2009

28 & 29th November 2009

Ok this time job aku kat Lubuk Cina, Melaka. Radiah nie ambil make up persalinan, nikah dan sanding. Malam aku make up dia persalinan. Ada 4 baju persalinan traditional iaitu baju Perak, Minangkabau, Jepun dan Jawa. Penat jugak la buat pesalinan ni aku start pukul 8 malam sampai pukul 12.00 malam baru settel. Dia ambik full pakej yang siap fotographer.



Nie Pelamin ..

Monday, November 23, 2009

21st & 22nd November 2009

Mesti korang tertunggu - tunggu nape aku dah lama tak update blog. Sebenarnya baru miggu ni aku start ada job. Orait citer plak pasal minggu nie... Dia ni sedara aku dia amik pakej Pelamin Dewan + Pelamin Rumah + 2 baju gold dan Pink + Make up 3 Kali... hehhe... walaupun sedara aku dapat jugak la...untung walaupun sikit hehehe.. Yang putih makeup nikah, yang gold make up malam berinai, yang pink make up sanding kat dewan. Dia sanding kat Dewan Taman Melati... Baju pink dan gold tue baju yang dia sewa kat aku tapi baju putih je yang dia wat sendiri.... Gambar pelamin rumah ada aku attach kat bawah nie nanti aku update gambar pelamin dewan dia yer....





Wednesday, November 4, 2009

01st November 2009

Ok kali ni kiter cter plak pasal student aku kali ni.. Nama dia Reen. Dia tgh pregnant untuk menghilangkan rasa bosan dia nak belajar make up dengan aku.. ni kakak dia yang jadi model dia.. Dia dah biasa make up so nampak tak kekok la da make up walaupun baru 1st Class dia tapi dia dah ada skill yang bagus make up orang maybe sebab dia stewardess can dulu so make up2 nie shud be no problem kat dia... Dia yang pakai baju kelabu kat bawah sekali tue...