Monday, August 10, 2009

09th August 2009

Make up untuk Rozi dia wat majlis sanding lepas 3 bulan majlis nikah. Masa nikah org lain tapi sebab kawan dia tue tak berani nak make up dia masa sanding so dia amik aku make up untuk dia sanding. Nak tau adik dia siap puji "today she is most beatiful woman" rapatnya dik lelaki dia ngan dia kan... baik giler siap puji kakak cam tue... kalo aku mesti kembang.. hehhe... oklah malas nak citer panjang2 so tgk lah Rozi lepas aku transform dia....

08th August 2009

Nie aku make up Hasnah kat Batu Caves. Kalo korang ingat lagi aku make up dia 31st & 1st August 2009. Hari ni aku make up untuk majlis bertandang. Actually mak mertua dia dah book untuk dia kat Senawang tapi disebabkan kesempitan masa dia mintak jugak aku make up untuk dia... ni ler hasilnya... tema biru terqois. Tah betul tah idak aku eja terqois tu.. hehhe.. lantak le..
tengok ek hasil nya...


Monday, August 3, 2009

1st August 2009

Make up dinner untuk Alia ni aku wat awal sebab dia ahli comittee so dia nak make up awal dalam pukul 3.00 ptg aku dah make up dia.. Citer pasal dia actually aku nak cancel kan kalau tak sebab aku nak balik kg tapi...kesian dia dah book aku awal2 lagi so aku sms dia nak cepatkan dia nye hepi sebab aku tak cancel kan dia kata dah nak nangis kalo aku cancel hari tuh... hehhe enjoy la tgk alia nye make up ek...


31st July & 1st Aug 2009

Jumaat pagi aku make up Siti Hasnah ni kat umah dia Batu Caves. Orangnya simple jek... sume dia wat sendiri dia kata kalo buleh make up pun nak sendiri.. hehhe.. tapi dah rezeki aku dapat lah aku make up dia hari tue.. Pagi jumaat tu sebelum make up dia jamu aku bfast dulu baik hati derang ni kan... so enjoy le make up nikah & sanding walaupun nampak sama jek sebab baju dia kale pun sama.. putih...