Monday, September 28, 2009

27th September 2009

Yang ni ak wat test make up untuk Melisa. Aku akan make up dia 25hb October nie.. Dia amik pakej pelamin, baju dan make up untuk majlis pertunangan dia di Putrajaya nanti.. So jgn lupa nantikan aku upload gambar lepas majlis dia nanti yer...


27th Sepetember 2009

Lepas seminggu raya aku dah ada job make up orang pulak. Nama budak yang aku make up ni kali ni Iza namanya tinggal di Selayang. Dia amik pakej pelamin dan make up. So aku sertakan gambar pelamin tunang dan make over yang aku dah wat untuk dia... so enjoy ek..






Nie Gambar pelamin .....

Tuesday, September 1, 2009

29th August 2009

Time ni aku wat test make up untuk satu cutsomer aku Norezan .Walaupun dia dah konfim untuk ambik pakej aku belah lelaki dan pompuan dia tetap nak wat test make up, yelah tak sume orang sama bila make up kan??? Dia datang dengan bakal suami dia time ni.. kebetulan pulak besday dia hehhe. Majlis dia akan berlangsung bulan December nie... So cam ne cantik tak korang rasa???