Monday, May 11, 2009

Test Make up for Aisyah

09th May 2009 - Test make up untuk Aisyah ni aku wat dalam kol 2.00 petang lepas aku wat test make up syikin.... heheh dia sangat2 le berpuas hati dengan make up aku.... dia ni simple je org nya.. dia tanak over make up.... pastu tanak pakai bulu mata palsu... heheh tapi dia tetap cantik... dia jadi amik aku jadi amik service aku bulan july nie... dua kali make up plak tue heheh...


Test & Tunang Make up for Syikin

9hb May 2009 - Nie test make up untuk syikin dia betunang 16hb May nie kat bentung.... aku pernah test make up dgn dia sekali dulu tapi aku tak berpuas hati jadi aku pun buat lagi sekali test make up kat dia dan inilah hasilnya... em... nasib le dia puas hati dgn keje aku hehehe...