Tuesday, October 27, 2009

26th October 2009

Dia datang test make up untuk majlis tunang dia bulan Januari nie... Tengah hari dia kol petang dia datang nak wat test makeup.. dia kata takut tak cantik jadi dia nak wat test make up.. sebab mak dia ni mak andam... Lepas aku makeup dia confirm jadi amik aku make up dia Januari nanti... alhamdullilah.. rezeki kan...




24th October 2009

Pelamin yang dia mintak aku wat...



Ok.. sambung cerita pasal bukit beruntung tue... aku suppose sampai putrajaya dalam kol 1.00pm.. x sempat aku sampai sana dalam 1/2 jam alih2 sampai putrajaya dalam kol 1.40pm.. heheh tension gler.. Melisa nie.. kat aku.. nasib baik le pihak lelaki sampai lambat dalam kol 4.00 ptg so sempat le aku make up dia cantik2.. citer pasal Mel dia amik pakej pelamin + make up + fotographer + baju.. siap tambah sireh junjung suh aku wat.. so tengokla hasil nya.. dia kata mmg hepi gler... sebab aku make up dia cantik2. Siap datang hantar makanan rumah aku lepas majlis tue.. anyways thanx mel.... Jumpa lagi tuk majlis nikah u nanti...



Sireh Junjung yang dia tempah kat aku...

24th October 2009 & 25th October

Sory atas kelewatan upload gambar terbaru... ok citer pasal minggu ni aku ada 2 job yang betul2 stress kan aku waktu tue.. bukan apa.. aku make up ain nie kat bukit beruntung sepatutnya pukul 10.00am. Tepat kol 10 aku dah sampai tapi sebab dia ada fotoshoot sikit so lambat sikit la aku make up dia ni.. dalam kol 11... habis make up kol 12.30 sebab nak bekejar ke putrajaya plak.. hhehe nanti aku sambung citer perjalanan ke putrajaya ok... so time being enjoy make up ain nie.. Yang putih make up reception kat bukit beruntung yang kaler kelabu plak majlis bertandang dia kelana Jaya.