Monday, August 10, 2009

09th August 2009

Make up untuk Rozi dia wat majlis sanding lepas 3 bulan majlis nikah. Masa nikah org lain tapi sebab kawan dia tue tak berani nak make up dia masa sanding so dia amik aku make up untuk dia sanding. Nak tau adik dia siap puji "today she is most beatiful woman" rapatnya dik lelaki dia ngan dia kan... baik giler siap puji kakak cam tue... kalo aku mesti kembang.. hehhe... oklah malas nak citer panjang2 so tgk lah Rozi lepas aku transform dia....