Monday, December 7, 2009

06th December 2009

Yang ni pulak nama dia Iza dia ada majlis nikah di Pandan Indah. Majlis dia start lepas Asar aku sampai rumah dia dalam pukul 3.00 tak sampai sejam aku dah siap make up dia maybe sebab muke dia senang untuk di touch up hahhaha... anyway Iza.. selamat pengantin baru....

06th December 2009

Heheh mesti korang pelik kan bape job aku wat hari ni... actually aku ada 5 job yang berlainan, awal2 pagi aku dah kuar, nak buat cam ne nilah mata pencarian aku kan.. orang dah request terpaksalah aku laksanakan tanggujawab aku kan... walaupun tak sempurna alhamdullillah aku sempat habis kan kerja aku seperti yang di jadualkan. Kali ni make up tunang untuk Shira... hhehe adik ku sayang sorang nie... dia sangat2 la baik hati orangnya....tak cerewet dan simple orangnya... Semua terpulang pada aku macam mana nak wat baju dia, pilih baju dia, dan make up dia.. asalkan cantik katanya.. nanti aku update untuk pelamin yang dia ambik kat aku yer... Pakej yang dia amik make up + Foto + baju + pelamin

Pelamin Tunang yang dia request ...

06th December 2009

Juwita nie pulak make up untuk fotoshoot pre - wedding dia . Cantik orang nya tapi agak susah jugak nak make up dia ni sebab muka dia nie kalau make up nampak keras sgt sampai aku terpaksa padan eyeshadow yang aku gune kali pertma masa make up dia nampak x cantik. Tapi at last dia suke make up aku .. hehhe tak sempat aku nak ambil gambar sebelum. Sebab aku rush untuk pengantin aku lepas make up dia

04th December 2009

Ok lepas aku make up nikah rumah ezan aku make up nikah pulak di rumah Shazanah dia ambik pulak ambik pakej 2 baju, 2 make up dan pelamin serta forographer nanti aku uploadkan kemudian gambar pelamin dia dan baju derang sebab fotographer aku x emel lagi gambarnya...

Yang putih gambar makeup nikah yang merah makeup sanding...



Nie pelamin yang dia mintak aku wat... simple tapi menyerlahkan baju dia ..

4th December 2009




Client aku kali ni nama dia Norezan duk kat puncak alam. Dia amik pakej make up nikah, 2 pelamin, satu dewan satu pelamin rumah, 2 baju sanding dan 1 baju nikah . Seronok gak berurusan dengan Ezan nie.. baik orang nya.. suami dia pun saman... Rumah dia pelamin kaler merah putih tue.. yang kat dewan kaler biru tu

Nie pelamin dewan.. Hiasan dewan dan arch, carpet merah dan peeler.

Pintu gerbang dan hiasan dewan.


Yang ni pelamin rumah ...



Make up nikah dan baju nikah yang dia sewa kat aku...