Monday, October 12, 2009

11th October 2009

Si atiyah ni... dia dulu aku make up nikah lepas 4 bulan baru dia wat majlis reception dia kat Restoran Nelayan ni.. pada masa yang sama aku attend jugak majlis dia.. sebab husband dia office collegue aku.. cam ne korang rasa ok tak aku make up???

11th October 2009

Citer pasal make up hari ni.. experience baru aku make up orang Urdu... dia dari india.. kawin dengan orang malaysia yang ada keturunan bollywood... hhehe actually dia tgk aku nyer blog then terus kol.. rezeki aku lah kiranya nak make up dia nie... Sorrylah sebab tak amik gambar sebelum dia tak kasi sebab tak pakai tudung kan...


10th October 2009

Haslinda nie... dia nak test make up untuk nikah dan amik pakej... so Sabtu tue.. aku wat test make up kat dia. Response dia sangat - sangat la sonok di dengar.. hehhe so nantikan gambar dia masa majlis dia bulan November nanti...


9th October 2009

Customer kali ni rekemended by my other customer. Dia nak make up for dinner. Malam sebelum tue dia kol aku cakap dia ada fuction di Sunway Hotel, dia cakap dia nak make up kat sana so kebetulan aku free so aku amik je le job nie...
as usual have a look..