Saturday, April 30, 2016

New Project Coming In!!

My next project coming in. Budget mini pelamin. Those pengantin yang ingin dapatkan pelamin - pelamin budget buleh la lepas ni call classic bridal. Kami buleh membuat pelamin mengikut kehendak dan budget yang anda ada. Untuk DIY pun buleh juga hubungi kami...

Items include:-
Kerusi
4 flowers deco
1 Chandalier
1 Shaggy carpet
2 spotlight
2 candle holder.

Dan backdrop dan stage juga akan diberi berdasarkan kehendak pelanggan sekalian.. 




Friday, April 29, 2016

Shoot Studio at Butik Vendor

Today, lets we talk about studio shoot, Minggu lepas ada invitation dari one of my colleagues untuk makeup dia for studio shoot. Dah  6 years dia menjadi customer aku sampai dia nak shoot studio pun masih panggil aku untuk makeup kan dia dan one of their colleagues.  Baju - baju yang da shoot sangat cantik dan attractive. This is sebahagian dari koleksi baju - baju yang di hasilkan dari koleksia alia. Untuk follow if alia ni buleh follow @aliahabrashid

Jom kiter cuci mata sambil tengok hasil makeup ....












/ @ayana.my .

Wednesday, April 20, 2016

Makeup Tunang

Setelah Sekian lama menyepi.. lupe pulak nama customer ni. Actually aku makeup customer ni sebagai gantian pada one of kawan aku yg tetibe tak dapat nak makeup dia masa ni. So dia mintak aku makeup untuk sepupu dia. So dia request smokey eyes supaya nampak galak sikit mata nye.

Ini adalah hasil dari contengan muka dia .. Sekarang ni dah macam - macam skill makeup yang ada masa kini... tapi aku harap dapat tingkat kan skill aku di masa akan datang untuk tingkatkan mutu makeup skill aku in sha allah....

amin.. doakan ye kawan2.


Tuesday, April 19, 2016

Package Wedding, 2015 ( Noor)

 Jom cerita pasal pelamin dan makeup job tahun ni 2015 .. .. Makeup nikah dan pelamin bawah khemah. Package including baju sanding dan makeup sanding. Baju sanding yang di tempah khas dengan design songket dress berwarna mint green adalah pemilihan si pengantin. Lokasi majlis di Jinjang, Kepong.

Untuk menenempah pelamin - pelamin mengikut budget anda atau baju - baju untuk hari persanding buleh hubungi Classic Bridal untuk keterangan lanjut...