Friday, April 29, 2016

Shoot Studio at Butik Vendor

Today, lets we talk about studio shoot, Minggu lepas ada invitation dari one of my colleagues untuk makeup dia for studio shoot. Dah  6 years dia menjadi customer aku sampai dia nak shoot studio pun masih panggil aku untuk makeup kan dia dan one of their colleagues.  Baju - baju yang da shoot sangat cantik dan attractive. This is sebahagian dari koleksi baju - baju yang di hasilkan dari koleksia alia. Untuk follow if alia ni buleh follow @aliahabrashid

Jom kiter cuci mata sambil tengok hasil makeup ....












/ @ayana.my .