Tuesday, September 1, 2009

29th August 2009

Time ni aku wat test make up untuk satu cutsomer aku Norezan .Walaupun dia dah konfim untuk ambik pakej aku belah lelaki dan pompuan dia tetap nak wat test make up, yelah tak sume orang sama bila make up kan??? Dia datang dengan bakal suami dia time ni.. kebetulan pulak besday dia hehhe. Majlis dia akan berlangsung bulan December nie... So cam ne cantik tak korang rasa???