Monday, March 15, 2010

14th March 2010 @ Eila

Em.. story about Eila nie.. sebenarnya aku ada masa sejam jer untuk makeup kan Eila ni... sebab sebelum aku makeup dia aku ada job lain di Sg Penchala... huhuhu aku rasa dia mesti bengang dengan aku time tue sebab aku datang lambat... bukan apa... untuk dia nikah time yang dia bagi kat aku last minit cam ne aku nak arrange masa aku dengan pengantin lain sedangkan pengantin lain 5 bulan sebelum tue dah konpem tarikh dengan aku... Eila ni bagi aku masa 2 minggu je unutk siapkan baju dia dan bagi aku masa untuk dia nikah... isy... susah jugak pening kepala di buatnya.... anyway... aku tetap menjalankan taggungjawab aku sebaik mungkin.... dan inilah hasil nya....