Monday, May 4, 2009

Make up Tunang for Nadia

3rd Mei 2009 - Nie make up Tunang Nadia.... Citer pasal Nad nie.. cian dia... ehhehe... dia amin pakej pelamin ngan make up kat aku... malam masa nak pasang pelamin tue dia tension sangat sebab orang yang hantar pelamin tue janji nak pasang pelamin pukul 10.00 malam tapi tak sampai - sampai... dia mesej aku kul 10.30pm tp aku ngah tido lagi le dia tension.... tapi dia manage tuk kol aku kol 10.40pm kot... aku dengan mamai - mamai tu angkat le kol dia.. dia dgn suara yg tension tanya aku nape pelamin tak sampai - sampai g... aku pun kol la orang yang hantar pelamin tu dah sampai ke idak rupa - rupanya derang tgk bukak pelamin kat tempat lain da....aku pun explain la kat Nad nie... derang sampai lambat sikit... Tup -tup kol 12.30am gak le derang hantar... aku ni bukan tension dengan customer aku tapi tension dengan derang yang nak hantar pelamin tue... kalau ye pun talifon le aku kan.... takpelah aku faham memang cam ni org wat business kan by the way.. i'm enjoying make up Nad nie... hehhehe....