Tuesday, January 27, 2015

Masliyana Makeup @ Dress

Wedding for 24 @ 25th January 2015. Makeup for reception and akad. Dress collection by Classic Bridal color hemlock for recep and light yellow for Akad.

For rent this baju please do call me..

Thursday, January 22, 2015

Makeup and Wedding Dress by Classic Bridal

Macam dah lama x update blog ni kan since.lst year being so busy dengan benda lain..  Oklah since aku dah plan nak bergiat balik dalam penulisan blog ni so jom kite citer pasal makeup aku dulu lah. Nie one of collegue masa sekolah. Nie adik dia kawin dia amik full package kecuali catering dan fotographer. Vaju nikah dan baju sanding yg dia tempah ni semua dr Classic Bridal. Dia nak kan makeup yg simple but looks like princess. So aku makeup la ikut ke hendak dia. So jom kite tengok baju sanding dan baju nikah yang dia tempah dr butik aku.