Monday, December 7, 2009

06th December 2009

Juwita nie pulak make up untuk fotoshoot pre - wedding dia . Cantik orang nya tapi agak susah jugak nak make up dia ni sebab muka dia nie kalau make up nampak keras sgt sampai aku terpaksa padan eyeshadow yang aku gune kali pertma masa make up dia nampak x cantik. Tapi at last dia suke make up aku .. hehhe tak sempat aku nak ambil gambar sebelum. Sebab aku rush untuk pengantin aku lepas make up dia