Monday, June 1, 2009

Test Make up for - Maya

Lepas aku balik dari Klang untuk wedding make up aku terus ke Pantai Dalam nak wat test make up tuk Maya pulak... hehhe agak lama jugak le dia tunggu aku nak sampai umah dia... tapi bila aku sampai aku plak kene tunggu dia atas sebab - sebab yang tak dapat dielakkan... Finally dapat gak le jumpe dia...

Nie muke sebelum dia make up dan selepas

31hb May 2009 - Wedding Make up For Mayserah

Ahad aku make up May plak kat klang... isy... kalo ikut2 penat semalam pun tak abis lagi... tapi nak wat cam mana kerana minat aku ikutkan je...

Enjoyla.. gambar sebelum n selepas... Ni muke sebelum


30hb May 2009 - Make up for Lynn

Ha... sabtu lepas aku g make up Lynn kat Kajang... dia ada majlis merisik tuk kawin bulan sebelas nie....Lawo budak nye.. kecil jer orang nya... aku sampai awal umah dia... dalam pukul 12.00 tgh aku dah sampai tapi majlis start pukul 2.30ptg.

Ni muke sebelum make up dan selepas d transformasi