Monday, June 29, 2009

Test Make up for Nana

Nie aku wat test make up tuk Nana dia nak tunang bulan 10 nie .. so tadi dia wat test make up dgn aku... nilah hasilnye...

Sebelum dan selepas


Test Make up for Yatie

Nie sedara aku wat test make up dia nak kawin bulan 11 tahun nie... sedara, sedara gak service tetap kene bagus kan... apapun dia nak wat test make up.. aku kene la layan dia cam customer lain sebab dia pun bayar lain le kalo free hehhe.... Siap test baju lagi siap ngan accessorie... adik aku nie... hehhe...


Bridal Make up for Zila

Zila ni aku make up kat Shah Alam dia amik pelamin ngan 3 kali make up... Sabtu petang tunang, malam nikah ahad sanding... hehhe syok jugak le... enjoy gler make up dia ngan famili dia sume.. tapi dia sangat berpuas hati... seronok le dengar orang puas hati dengan servise aku heheh... enjoy... muke sebelum ngan selepas...

Nie make up tunang


Nie make up sanding dia..

Monday, June 15, 2009

Bridal Make up for Fazlin

14hb June 2009 - Fazlin ni aku make up untuk majlis bertandang dia... kat Seremban tapi aku make up dia kat umah dia kat Damansara Perdana. Em... citer pasal dia hari Khamis 4 hari sebelum nak make up tu baru dia cari aku... last minit gak le... hehhee.. tapi nasib bek aku ni takde schedule lain... tapi syok gak dia puas hati dgn make up aku...

Sebelum...


Make up for Reception

13hb June 2009 - Yang ni aku make up Siti and adik Ipar dia nama Zie untuk reception wedding brother in law dia. Brother in law dia ni actually budak ofis aku..kebetulan jer.... Siti ni contact aku dan mintak make up service aku...



Nie muke Zie sebelum dan selepas

Monday, June 8, 2009

Bridal make up for Fatin

7hb June 2009 - Ni aku make up fatin kat Sg buloh. Dia wat majlis bertandang. Lama jugak le aku duk umah dia aku sampai kol 10.30 make up sampai 1.30 sbb nak tunggu dia berarak kol 2.30. Dia kata make up aku lagi puas hati dari make up masa dia sanding hehe kembang gak le dibuatnya...

Muke sebelum make up & selepas make up




Bridal Make up for Rohana

6hb June 2009 - Nie aku make up kat Kelana jaya.. Majlis bertandang... make up umah lelaki majlis kat masjid Kelana Jaya..
Muke sebelum & selepas

Make up Kahwin for Hafiza - 1 June 2009

Nie aku make up hari Isnin minggu lepas lambat plak update sbb takde byk masa. Hafizah ni tinggal kat Kelana Jaya dia wat outdoor shooting tuk gambar kawin dia.. so aku make up dia untuk outdoor jek... sbb dia make up sanding ngan org len... lupe nak amik muke sebelum

Monday, June 1, 2009

Test Make up for - Maya

Lepas aku balik dari Klang untuk wedding make up aku terus ke Pantai Dalam nak wat test make up tuk Maya pulak... hehhe agak lama jugak le dia tunggu aku nak sampai umah dia... tapi bila aku sampai aku plak kene tunggu dia atas sebab - sebab yang tak dapat dielakkan... Finally dapat gak le jumpe dia...

Nie muke sebelum dia make up dan selepas

31hb May 2009 - Wedding Make up For Mayserah

Ahad aku make up May plak kat klang... isy... kalo ikut2 penat semalam pun tak abis lagi... tapi nak wat cam mana kerana minat aku ikutkan je...

Enjoyla.. gambar sebelum n selepas... Ni muke sebelum


30hb May 2009 - Make up for Lynn

Ha... sabtu lepas aku g make up Lynn kat Kajang... dia ada majlis merisik tuk kawin bulan sebelas nie....Lawo budak nye.. kecil jer orang nya... aku sampai awal umah dia... dalam pukul 12.00 tgh aku dah sampai tapi majlis start pukul 2.30ptg.

Ni muke sebelum make up dan selepas d transformasi