Monday, October 19, 2009

17th October 2009

Ok citer pasal hari ni... aku ada dua job yang terkejar - kejar ... mule - mule aku wat job di Subang perdana lepas tu baru aku make up Nana nie kat Klang.. Dari Subang Perdana ke Klang aku pecut 140k/m dalam masa 15 minit dah sampai tapi sebab sesat hehhe dalam masa 1/2 jam jugak le sampi.. sebab majlis start pukul 11.00 am so aku kene cepat sebab lepas make up Nana nie nak patah balik Subang Perdana tuk touch pengantin kat sana plak.. so cam ne??? ok tak aku make up walaupun dalam keadaan rush... Dia amik pakej make up, pelamin dan baju. Baju dia koleksi baju aku tau..