Sunday, April 25, 2010

Test Makeup @ Wanie

Wanie... Test makeup for Engagement this 1st May....


25th April 2010 @ Intan for Outdoor Photoshoot

Intan lagi... dia makeup untuk outdoor photoshoot dengan photographer aku... so kali ni dia nye makeup dan baju koleksi makeup by fiza.. including accessories complete package...



Saturday, April 17, 2010

17th April 2010 @ Hasanah

Make up Nikah untuk bakal adik ipar aku untuk majlis dia nikah.... majlis berlangsung di majlis Padang Balang, Gombak... pakaian nikah dan makeup di seponser oleh aku... Baju design kurung moden berkoler cina dan berwana pure white... Baju adalah kolesi baju makeup by fiza...



Friday, April 9, 2010

9th April 2010 @ Intan Sapura

One of my customer's collegue .. ni hari pernikahan dia kat Cheras, Taman Cheras Intan... enjoyed the make over ...


9th April 2010 @ Nani

Nani... hari ni makeup nikah untuk customer aku Nani di Pandan Jaya. Pepagi pukul 6.30 aku dah bangun nak travel dari umah aku ke Pandan Jaya. Muda lagi orangnya tapi bakal biras dia yang deal kan makeup ni untuk dia... so ni makeup nikah yang aku hasilkan hari ni..



Sunday, April 4, 2010

4th April 2010 @ Asha

Asha... sebelum aku makeup pengantin tgh hari tue.. di Cheras aku makeup Asha untuk test makeup dia. Kebetulan rumah dia di taman Keramat jadi sejali jalan aku terus datang rumah dia. Aku wat test makeup untuk majlis tunang dia 26 June ... so korang nantikan la majlis dia nanti yek.... untuk tengok makeup dia...


\

4th April 2010 @ Sai

Sai customer aku dia Cheras. Dia makeup untuk majlis bertandang di Kajang.



3rd April 2010 @ Rinie

This time job is one of the photographer job ask me to makeup his customer for outdor... yang in aku nyer hasil selepas makeup..


3rd April 2010 @ Lean

Lean dia ni makeup untuk majlis dinner party kawan dia..


Saturday, April 3, 2010

Kelas Makeup by Me

Kelas berlansung di salah sebuah rumah anak murid akau di Klang.. Mereka di ajar untuk makeup waktu siang dan inilah hasil kerja mereka selepas ilmu yang aku berikan...




3rd April 2010 @ Nadia

Nadia makeup untuk bertandang. Last month aku ada makeup dia untuk bersanding... This time dia mintak aku makeup untuk majlis bertandang dia di Kuantan. Tapi aku makeup dia di rumah Sg Penchala. Kalau korang perhatikan aku makeup sama macam dia nikah sebab dia pakai baju yang sama....