Monday, November 23, 2009

21st & 22nd November 2009

Mesti korang tertunggu - tunggu nape aku dah lama tak update blog. Sebenarnya baru miggu ni aku start ada job. Orait citer plak pasal minggu nie... Dia ni sedara aku dia amik pakej Pelamin Dewan + Pelamin Rumah + 2 baju gold dan Pink + Make up 3 Kali... hehhe... walaupun sedara aku dapat jugak la...untung walaupun sikit hehehe.. Yang putih makeup nikah, yang gold make up malam berinai, yang pink make up sanding kat dewan. Dia sanding kat Dewan Taman Melati... Baju pink dan gold tue baju yang dia sewa kat aku tapi baju putih je yang dia wat sendiri.... Gambar pelamin rumah ada aku attach kat bawah nie nanti aku update gambar pelamin dewan dia yer....