Wednesday, November 4, 2009

01st November 2009

Ok kali ni kiter cter plak pasal student aku kali ni.. Nama dia Reen. Dia tgh pregnant untuk menghilangkan rasa bosan dia nak belajar make up dengan aku.. ni kakak dia yang jadi model dia.. Dia dah biasa make up so nampak tak kekok la da make up walaupun baru 1st Class dia tapi dia dah ada skill yang bagus make up orang maybe sebab dia stewardess can dulu so make up2 nie shud be no problem kat dia... Dia yang pakai baju kelabu kat bawah sekali tue...