Monday, June 29, 2009

Test Make up for Nana

Nie aku wat test make up tuk Nana dia nak tunang bulan 10 nie .. so tadi dia wat test make up dgn aku... nilah hasilnye...

Sebelum dan selepas


Test Make up for Yatie

Nie sedara aku wat test make up dia nak kawin bulan 11 tahun nie... sedara, sedara gak service tetap kene bagus kan... apapun dia nak wat test make up.. aku kene la layan dia cam customer lain sebab dia pun bayar lain le kalo free hehhe.... Siap test baju lagi siap ngan accessorie... adik aku nie... hehhe...


Bridal Make up for Zila

Zila ni aku make up kat Shah Alam dia amik pelamin ngan 3 kali make up... Sabtu petang tunang, malam nikah ahad sanding... hehhe syok jugak le... enjoy gler make up dia ngan famili dia sume.. tapi dia sangat berpuas hati... seronok le dengar orang puas hati dengan servise aku heheh... enjoy... muke sebelum ngan selepas...

Nie make up tunang


Nie make up sanding dia..