Wednesday, April 20, 2016

Makeup Tunang

Setelah Sekian lama menyepi.. lupe pulak nama customer ni. Actually aku makeup customer ni sebagai gantian pada one of kawan aku yg tetibe tak dapat nak makeup dia masa ni. So dia mintak aku makeup untuk sepupu dia. So dia request smokey eyes supaya nampak galak sikit mata nye.

Ini adalah hasil dari contengan muka dia .. Sekarang ni dah macam - macam skill makeup yang ada masa kini... tapi aku harap dapat tingkat kan skill aku di masa akan datang untuk tingkatkan mutu makeup skill aku in sha allah....

amin.. doakan ye kawan2.