Saturday, April 25, 2009

Bridal Makeup for Zahratul Iza

25hb April 2009 - Nie muke Zahratul Iza pengantin yang aku make up hari sabtu bebaru ni.... Hmm cerita tentang dia hari isnin lepas kol aku seminggu 6 hari sebelum dia sanding email aku tanya pasal rege hari rabu jumpe dia nak gk baju hari sabtu aku dah make up dia.... dalam masa seminggu jugak le dia settle kan make up baju kawin tuk sanding je... cepatkan... hhehe xde survey... dah tak sempat nie lah hasil nye aku make up dia masa majlis kawin dia.... Nanti aku upload kemudian gambar dari dia.. sebab aku kebetulan takde camera nie pun aku amik gambar pakai handycam... agak tak convenient gak le... pakai handycam tuk amik gambar....

Muke sebelum... & selepas