Friday, May 1, 2009

Make up Tunang - Helina

1st Mei 2009 - Aku make up tunang untuk helina nie kat kg pandan.... aku ada letak gambar dia masa test make up hari tue...Dia tunang sangat la sempoi xde pelamin just make up ngan hantaran style dulukan... type kalo tgk dia sangat la stylo orgnya.. hehhehe
nie muke dia sebelum di touch up oleh aku.... aku sampai umah dia awal 15 minit sbb ye lah kebetulan aku kuar awal kan...tapi x pe lah... aku memang tanak rush2 make up sebab tu aku suke amik masa sikit tanak le kelam kabut... make up nanti tak cantik... hasilnya....

2 comments:

  1. Fiza, u've done a great job. I puas ati gile dgn makeup service u... nanti kahwin i cari u ok...

    peace!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear jauh u commecnt baru i terperasan... sorry thanks for the compliment..neway dah kawin ke..

      Delete