Sunday, May 3, 2009

Bridal Make up for Maryam

2nd Mei 2009 - Hari ni sabtu ni... aku ada 3 make up... 1st sekali kat kajang ni lah Maryam yang aku wat test make up hari tu... aku x letak muke sebelum pasal korang bleh tgk kat test make up dia muke dia cam ne.... tapi ni aku nak citer.... pukul 6 pagi aku kuar dari umah pukul 7 pg dah sampi umah dia....efficient tak aku hehhe.... 7 pagi aku nak make up dia nikah kol 9.00 pagi kene lah awal kan make up....

Nie make up sanding... sempoi gler dia nie... tak pakai crown pun... sbb dia kata dah sarat dah manik2 kat vel yang dia pakai...