Thursday, February 6, 2014

25th November 2013 @ Anis

Anis nie ambil full package dari nikah sampai ke sanding. Pakej yang dia ambil dari aku Pelamin, Makeup dan baju baru. Customer ni simple je baju nye pun jenis kurung moden sahaja dan pelamin yang dia ambil pelamin rumah satu panel. Pakej dia hampir RM2500 dari tempah baju sekeluarga dan baju nikah dia dan baju sanding dia . Dia request kening tak nak dicukur tapi senang je sebab kening dia memang dah kemas.