Friday, February 7, 2014

30th August 2013 @ Hamizah

Customer ni makeup untuk akad nikah sebelum hari Merdeka esoknye. Dia hanya ambil pakej tempah baju nikah termasuk veil dan tudung serta makeup nikah. Bulu mata dia memang tak nak pakai bulu mata dan nak simple makeup. So aku kene buat sehabis light la untuk customer ni. Memang xde pakai bulu mata dan eyeshadow yang natural colour. Simple kan.. tapi inilah yang di minta ..